prezident-epic-games-wii-je-jako-virus
Novinka Prezident Epic Games: „Wii je jako virus“

Prezident Epic Games: „Wii je jako virus“

sleepless.

sleepless.

21. 4. 2008 13:55 4
Reklama

Někdo Wii miluje, někdo ji nenávidí právě protože ti druzí tuhle konzoli milují a pak je tu třetí skupina lidí a hráčů, kteří zatím marně čekají až jim jakýkoli vydavatel nabídne hru, která by je přiměla se o Wii vážně zajímat. A pozor, to i v případě, že už Wiičko doma mají. Postoj zmíněné třetí skupiny vyjádřil velmi trefně prezident Epic Games Mike Capps.

Capps nejdříve prozradil, že je majitelem Wííčka, které mu umožnilo znovu zažít jaké to je hrát se svými rodiči, což se mu údajně povedlo naposledy před 25 lety na Atari 2600.  Jenže! „Přijde mi to jako nějaký druh divného viru, protože jsem od té doby nenašel žádný důvod, abych na Wii zase něco hrál,“ dodal Capps a vzápětí si postěžoval, že se mu poslední Zelda hrála mnohem lépe na Gamecube a že by v Super Mario Galaxy raději některé funkce ovládal tlačítkem, než podivným mácháním. Zkrátka prý nehrál na Wii nic z toho, co by se podle něj lépe vyjímalo na jiných platformách.

Proč si však lidé Wii navzdory všemu kupují jak blázniví, poslyšte Cappsovu teorii: „Je to jako virus, kdy si to koupíte, hrajete s kámošema a ti jsou jako na větvi a křičí nadšením ‘Můj ty bože to je fakt paráda, to si určitě koupím’. No a vy pak přestanete po dvou měsících hrát, ale vaši přátelé si to koupí a taky pak přestanou po dvou měsících hrát, ale zase to ukázali svým známým a ti si to pak také koupí a takhle to jde pořád dál. Každý koho znám si to (Wii) koupil, ale nikdo už ho teď nezapne. Jistě je tu sorta lidí, kteří si Wii opravdu užívají a líbí se jim ty hry, ale já pořád čekám na tu jednu hru, která mě donutí na Wii hrát. Kdo ví, možná to bude právě Wii Fit.“

Co dodat, Mike řekl všechno za nás a s tím Wii Fitem, docela bychom řekli, že právě tohle je ta hra, která zklamané a znuděné majitele Wii přiměje konzoli zapnout, protože zcela upřímně – Fit podložka nám, co se týče herního potenciálu, připadá jako mnohem zajímavější než Wiimote.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama