wii-zapper-s-link-s-crossbow-training-oficialne
Novinka Wii Zapper s Link's Crossbow Training - oficiálně

Wii Zapper s Link's Crossbow Training - oficiálně

sleepless.

sleepless.

11. 9. 2007 06:43
Reklama

Společnost Nintendo se tentokrát rozhodla utnout spekulace hned v samotném začátku a raději oficiálně potvrdila, že součástí balení pistolkového nástavce Wii Zapper bude i minihra Link's Crossbow Training. Wii Zapper se začne v severní Americe prodávat 19. listopadu za necelých 20 babek a jak už je výše uvedeno, tak jde v podstatě jenom o plastový držák na wiimote i nunchuk ve tvaru zbraně.

Nintendo slibuje, že budou hráči s pomoci Wii Zapper moci precizně mířit ve hrách, v nichž to bude třeba. Wii Zapper budou oficiálně podporovat chystané tituly Ghost Squad (Sega), Medal of Honor Heroes 2 (EA) a Resident Evil: The Umbrella Chronicles (Capcom).

Abychom však nezapomněli na Link's Crossbow Training. Jde o střílecí minihru ve stylu a grafice The Legend of Zelda: Twilight Princess, v níž hráč převezme roli Linka a projde v jeho kůži sadu střeleckých testů. Zpočátku půjde o střílení do nepohyblivých terčů, které se však časem promění v hodně rychlé a nebezpečné nepřátele. Zatím nebylo oznámeno, kdy a za kolik se začne Wii Zapper prodávat v Evropě. Nevíme tedy ani to, jestli i v Evropě bude součástí balení Wii Zapper minihra Link's Crossbow Training.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama