terminy-vydani-her-od-segy-the-club-odlozen
Novinka Termíny vydání her od Segy - The Club odložen

Termíny vydání her od Segy - The Club odložen

sleepless.

sleepless.

7. 9. 2007 15:55
Reklama

Společnost Sega si teď na konci pracovního týdne najednou vzpomněla, že chce oznámit nové termíny vydání chystaných her a taky to udělala. Vůbec bychom se však nezlobili, kdyby to třeba příště chtěla udělat o něco dříve. Ale dosti lamentování, rovnou se podíváme na to, co a kdy nám chce Sega nabídnout.

První na řadě je akční titul The Club pro PC, PS3 a Xbox 360, který to bohužel na trh tento rok nestihne a hráči se jej tedy dočkají až v prvních měsících roku příštího. Zklamání to je, o tom není žádných pochyb. Nicméně před vánoci bude trh stejně pořádně přesycen jinými hrami, takže o jednu méně či více, to nehraje roli. Nepochybujeme však o tom, že to určitá skupina natěšených fanoušků určitě vidí trošku jinak.

V září bude Sega nadělovat v podstatě jenom majitelům handheldů DS a PSP, když si na 14. září připravila vydání DS titulu Sonic Rush Adventure a na 28. září pak premiéru titulu Crazy Taxi: Fare Wars pro PSP, jehož recenzi jsme vám stihli čerstvě nabídnout.

V říjnu pak můžeme od Segy očekávat pouze vydání Xbox 360 verze bojovky Virtua Fighter 5, která se na trhu objeví 26. října. Zato 2. listopadu se Sega náležitě rozšoupne, když naráz vydá tituly Ghost Squad (střílečka pro Wii), PC verzi RTS Universe at War: Earth Assault a závodně-akční titul Sonic Rivals 2 pro handheld Sony PSP. Pak bude od Segy celý listopad klid až do 30. 11., kdy bude na trh uvržen multiplatformý titul podle filmu The Golden Compass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama