nove-informace-o-mario-kart-wii
Novinka Nové informace o Mario Kart Wii

Nové informace o Mario Kart Wii

sleepless.

sleepless.

7. 9. 2007 08:56
Reklama

Update 7. 9. 2007 - Buďto se redakce oficiálního britského Nintendo magazínu zalekla toho, že ven vypustila informace, které měla ještě chvilku tajit, nebo si je prostě vymyslela a teď to musela se sklopenou hlavou přiznat. Každopádně, v reakci na rozšíření informací o charakteru online podpory v Mario Kart Wii, vydala redakce Official Nintendo Magazine následující prohlášení:

„Detaily týkající se Mario Kart Wii otisknuté v 21. čísle Official Nintendo Magazine byly pouze naše spekulace a v žádném případě tedy nešlo o oficiální informace od Nintenda. Mrzí nás, pokud jsme tím někoho uvedli v omyl. Nebylo naším záměrech klamat naše čtenáře. ONM se omlouvá za všechna nedorozumění, která tím byla způsobena.“

Tak to máte černé na bílém. Nicméně, stejně nepochybujeme o tom, že podpora online multiplayeru v Mario Kart Wii bude velkorysá a přinejmenším na úrovni 16 hráčů, jak bylo – údajně smyšleně – uvedeno v ONM.

Původní zpráva 6. 9. - Online podpora v Mario Kart DS se výraznou měrou postarala o zpopularizování online služby Wi-Fi Connection a to samé se očekává od Mario Kart titulu pro Wii. Fakt, že hra nabídne podporu online multiplayeru, je dobře znám už o od představení hry na E3 2007. Zatím však nebyla zveřejněna žádná specifika ohledně online podpory. První informace v tomto ohledu přinesl až Oficiální britský Nintendo magazín, podle něhož bude hlavním multiplayer módem klasický Battle, v němž se proti sobě postaví až 16 hráčů. Konstatování, že to bude „maso“ dostatečně nevystihuje váhu této informace.

Navíc to není všechno. Podle ONM nabídne Mario Kart Wii jednu velkou novinku, kterou je možnost provádět při skoku (zřejmě přes nějakou rampu) různé akrobatické skopičiny. No a zajímavě zní také informace o tom, že Mario Kart Wii nabídne krom tratí zbrusu nových i všechny tratě z Mario Kart DS. Nabídka by tedy měla být poměrně rozsáhlá, což nikdy neuškodí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama