fire-emblem-pro-wii-meni-nazev-nove-info
Novinka Fire Emblem pro Wii mění název - nové info

Fire Emblem pro Wii mění název - nové info

sleepless.

sleepless.

3. 9. 2007 08:58
Reklama

Pěkně potichoučku, aby si o toho nikdo nevšiml, došlo k přejmenovaní RPG strategie Fire Emblem: The Goddess of Dawn na Fire Emblem: Radiant Dawn. Že se nestydíš Nintendo. Jedinou omluvou je, že společně se změnou názvu došlo ke zveřejnění konkrétních informací.

Fire Emblem: Radiant Dawn navazuje na Gamecube titul Fire Emblem: Path of Radiance z listopadu 2005, když se odehrává o tři roky později a staví hráče do situace, kdy je celá země (Daein) sužována krutovládou těch, co v poslední válce porazili šíleného krále Ashnarda. Ten se totiž bláhově navezl do sousední země Crimea a málem zapříčinil destrukci celého světa, když z dlouhého spánku probudil bohyni chaosu – idiot.

Proti cizí nadvládě v Daeinu se však na prahu nové války postaví dvě skupinky odbojářů - Dawn Brigade a Greil Mercenaries. První skupinu tvoří několik nových postav (Micaiah, Sothe a další), přičemž ve skupině druhé se hráči setkají se sestavou postav známých, mezi nimiž nechybí Ike, Mist, Shinon, Rolf a další tváře z Fire Emblem: Path of Radiance. Chybět nebude ani vůdce klanu bestií Ranulf a Zelgius, který už se jako vrah Ikova otce nebude skrývat pod identitou Černého rytíře. No a všechny tyto postavy se v průběhu hry poperou o budoucnost herního světa Tellius, kterému opět hrozí zkáza.

Hráč si v rámci dramatické příběhové linie zahraje jak za postavy z Dawn Brigade, tak Greil Mercenaries. Čeká jej spousta náročných bitev, jež se budou v tradičním Fire Emblem stylu odehrávat na tahy. Velmi důležitou roli budou hrát opět vztahy mezi postavami, jež bude hráč budovat v bitvách i mimo ně. Chybět nebude ani tradiční prvek – definitivní smrt. Když postava zemře na bojišti, tak o ni hráč přijde navždycky, čímž se celá Fire Emblem odlišuje od ostatních japonských RPG strategií.

Hra bude samosebou podporovat ovládání s pomocí wiimotu a nunchaku, přičemž na rozdíl od verze japonské bude verze americká i evropská podporovat širokoúhlé zobrazení , čili 16:9. Bohužel zatím neznáme termín vydání Fire Emblem: Radiant Dawn v Evropě. V USA by hra měla vyjít 5. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama