predstaveni-worms-a-space-oddity-pro-wii
Novinka Představení Worms: A Space Oddity pro Wii

Představení Worms: A Space Oddity pro Wii

sleepless.

sleepless.

30. 8. 2007 09:51
Reklama

Bože můj, další Worms titul! To snad tvůrci z Team17 opravdu neumí dělat nic jiného než Worms hry?! Neberte to špatně, první dva Worms tituly jsou opravdu skvělé a nejenom my, ale spousta dalších hráčů na ně má opravdu krásné vzpomínky, ale co je moc to je moc. V posledních letech chrlí Team17 jeden Worms titul za druhým. Ach jo, tak se do toho vrhneme ať to máme za sebou.

Team17 chystá ve spolupráci s THQ titul Worms: A Space Oddity, který je určen jen a pouze pro konzoli Wii. Hra bude samozřejmě využívat wiimote i nunchuk ovladačů a kromě klasické strategicko-akční hratelnosti nabídne nové multiplayer i singleplayer módy. Další novinkou je nový výtvarný styl, který bude – jak naznačuje název – hozen tak nějak do sci-fi. Očekávat můžeme i nová prostředí, i hlášky červů a samozřejmě také sadu miniher, jež snad nemohou chybět v žádném Wii titulu.

Seznámení s hrou a pochopení základních pravidel boje by měly usnadnit in-game hinty a kompletně předělaný interface. Co se multiplayeru týče, tak bude naštěstí podporován v místní i online variantě, kde spolu budou moci bojovat až čtyři hráči z různých koutů světa či alespoň daného kontinentu. K vydání Worms: A Space Oddity dojde někdy v průběhu jara příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama