trener-pokemonu-nova-postava-pro-ssbb
Novinka Trenér pokémonů – nová postava pro SSBB

Trenér pokémonů – nová postava pro SSBB

sleepless.

sleepless.

13. 8. 2007 14:56
Reklama

Homepage chystané Wii bojovky Super Smash Bros. Brawl přinesla představení další – doposud neznámé – hratelné postavy. Jde o trenéra pokémonů, který se od ostatních postav odlišuje tím, že se sám boje přímo neúčastní. Respektive, on trenér na bojišti je a dokonce lítý boj sleduje vlastníma očima. Problém nebo spíše jeho výhoda je v tom, že do boje místo sebe vysílá trojici Pokémonů - Squirtle, Ivysaur a Charizard, kteří budou ruční práci obstarávat za svého mistra.

Na první pohled se může zdát, že má trenér a jeho pokémoni šílenou výhodu, poněvadž vlastně prohraje až ve chvíli, kdy přijde o všechny tři postavy. Skutečnost je však poněkud jiná. Všechny tři postavy sdílí jenom jeden ukazatel zdraví a když dostane ťafku jeden, tak tím utrpí všichni. Hráč může navíc v jednu chvíli ovládat činy pouze jednoho pokémona. Pokud chce do služby povolat druhého či třetího, tak se na něj musí přepnout s pomocí speciálního pohybu.

Výsledek je tedy takový, že hra s trenérem pokémonů není, respektive nebude žádná legrace. Hráč se bude muset naučit, který pokémon je vhodný proti určitému soupeři, kdy je nejlepší chvíle na změnu pokémona a tak dále. Ne každý takového manévry zvládne, aniž by se mu zavařil mozek.

Trenér pokémonů – nová postava pro SSBB
i Zdroj: Hrej.cz
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama