sonic-vedle-maria-v-super-smash-bros-brawl
Novinka Sonic vedle Maria v Super Smash Bros. Brawl ?

Sonic vedle Maria v Super Smash Bros. Brawl ?

sleepless.

sleepless.

13. 8. 2007 07:42
Reklama

Sonic a Mario, kdysi rivalové, nyní kamarádi, kteří už se dokonce dohodli na tom, že spolu vystoupí ve hře Mario & Sonic at the Olympic Games. Ještě před pár lety by něco takového bylo nemyslitelné, ale časy se mění, hrany se tupí a staré sváry mizí v propadlišti dějin.

Každopádně, virtuální olympiáda možná nebude prvním titulem, kde se Mario a Sonic objeví bok po boku. Možná k tomu poprvé dojde už v chystané Wii bojovce Super Smash Bros. Brawl, jak naznačuje několik materiálů, jež se dostaly na veřejnost od prodejců, konkrétně z Woodbridgského obchůdku EB Games a kanadského Best Buy. V obou dvou obchod totiž na promo materiálech Super Smash Bros. Brawl figuruje - vedle už známých postav - také Sonic. Prostě si tam jen tak v pohodě stojí vedle Maria, Waria, Linka, Samus Aran, Solid Snakea, Pikachua a Kirbyho.

Je sice možné, že se jedná o podvrhy a žádný modrý ježek nebude v SSBB figurovat, ale proč by se s tím někdo patlal a hlavně, proč zrovna Sonic. Postav, které by se do SSBB hodily je spousta. Uvidíme, jestli se Nintendo k přítomnosti Sonica v SSBB nějak vyjádří.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama