harvest-moon-serie-si-konecne-vyhledla-i-wii
Novinka Harvest Moon série si konečně vyhlédla i Wii

Harvest Moon série si konečně vyhlédla i Wii

sleepless.

sleepless.

16. 7. 2007 08:14
Reklama

Domnívat se, že by se farmářské RPG Harvest Moon mělo vyhnout konzoli Wii, když jinak okupuje víceméně všechny konzolové a handheldové platformy z posledních pěti let, by bylo navýsost naivní. Japonská společnost Marvelous samozřejmě nehodlá fandy Harvest Moon série zklamat a proto už na druhé čtvrtletí příštího roku chystá titul s pracovním názvem Harvest Moon Wii.

Premisa hry je totožná s tím, co už hráči znají z předešlých dílů v sérii. Hráč se přestěhoval do městečka na ostrově, které bylo dříve očarováno a neuvěřitelně zde kvetla zemědělská činnost. Od chvíle, kdy se však mystická bytost (Matka strom) - zajišťující ostrovu spojení s přírodou – objevila naposledy uplynula pěkná řádka let. Celý ostrov tím trpí, protože bez magické bytosti neexistuje spojení s bohyní úrody, potažmo přírodou. Obyvatelé ostrova jsou bezradní.

No a v této situaci přijíždí do městečka hráč v roli chlapce, či dívky, kterého čeká tvrdá práce na farmě i mimo ni. Hráč bude veškeré zemědělské práce (okopávání, setí, zavlažování, svážení úrody, péče o zvířata a tak dále) vykonávat ručně formou miniher. Pokud mu to nebude stačit, tak může pomáhat ostatním obyvatelům ostrova s jejich hospodářstvím. Přitom všem si bude vytvářet nové přátele a spolu s nimi se snažit o to, aby se bohyně úrody vrátila potěšila je všechny bohatou úrodou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama