forza-motorsport-2-udrzela-vedeni-v-top-40-uk
Novinka Forza Motorsport 2 udržela vedení v TOP 40 UK

Forza Motorsport 2 udržela vedení v TOP 40 UK

sleepless.

sleepless.

19. 6. 2007 08:47 1
Reklama

Závodní simulace Forza Motorsport 2 si udržela pozici jedničky v britském žebříčku nejprodávanějších her za týden, který skončil 16. června. Nulový posun směrem nahoru i dolu v žebříčku však neplatí pouze pro Forzu. Týká se to totiž i akční adventure Tomb Raider: Anniversary, která si udržela druhou pozici, multiplatformového titulu Pirates of the Caribbean: At World’s End, který se zasekl na místě třetím a stálice TOP 40 žebříčku – Wii titulu Wii play, jež bezpečně trůní na páté pozici.

Jediný titul z první pětice, který si své místo neudržel je Spider-Man 3, jehož na čtvrté pozici nahradila novinka – výborná závodní simulace Colin MCRae: Dirt. Do první desítky se vedle Colina prodrala i další novinka v podobě multiplatformové filmové adaptace Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer.

Největší mezitýdenní propad zaznamenala podle očekávání FPS Shadowrun pro PC a Xbox 360, která z místa 10. spadla až na 21. příčku. Velký propad přitom potkal i Wii titul Sonic and the Secret Rings, který si to z místa 15. namířil přímo na 33. pozici. Naopak poměrně solidní posun směrem vzhůru potkal neočekávaně sportovní titul Virtua Tennis 3, který z místa 28. poskočil až na 19. příčku. Jinak k žádným velkým posunům v TOP 40 žebříčku nejprodávanějších her ve Velké Británii nedošlo. Že by to letní parno vážně lákalo hráče ven od PC, konzolí, handheldů, televizorů a DVD přehrávačů? Spíše asi ne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama