fils-aime-super-mario-galaxy-vyjde-jeste-letos
Novinka Fils-Aime: Super Mario Galaxy vyjde ještě letos

Fils-Aime: Super Mario Galaxy vyjde ještě letos

sleepless.

sleepless.

24. 5. 2007 09:27
Reklama

Majitelům konzole Wii se konečně začíná blýskat na lepší časy, tedy alespoň co se vydání těch nejočekávanějších titulů týče. Jak totiž prezident Nintendo of Americe Reggie Fils-Aime pronesl na tiskové konferenci s novináři během Nintendo Summitu v americkém Seattlu, tak tituly Super Smash Bros. Brawl a Super Mario Galaxy vyjdou zcela určitě ještě v tomto roce, zřejmě někdy na jeho konci.

Tato pozitivní informace přitom přichází jen pár dní poté, co byl oficiálně potvrzen termín vydání další očekávané Wii hry Metroid Prime 3: Corruption, která vyjde v severní Americe 20. srpna. No a aby to nebylo majitelů handheldu DS líto, tak podle Fils-Aimeho vyjde ještě v průběhu tohoto roku také DS titul The Legend of Zelda: Phantom Hourglass, s nímž se původně počítalo už na konci minulého roku.

Bohužel zatím není jasné, jestli se Metroid Prime 3, Super Smash Bros. Brawl, Super Mario Galaxy a The Legend of Zelda: Phantom Hourglass objeví letos také v Evropě. Nezbývá doufat že ano a pokorně čekat, co na to řekne evropská divize Nintenda.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama