zack-wiki-nahrazuje-treasure-island-z
Novinka Zack & Wiki nahrazuje Treasure Island Z

Zack & Wiki nahrazuje Treasure Island Z

sleepless.

sleepless.

17. 5. 2007 07:49
Reklama

Společnost Capcom konečně dospěla k rozhodnutí, nahradit pracovní název akční adventure Project Treasure Island Z názvem finálním, který se po pravdě řečeno příliš nepovedl, ale možná to je pouze náš dojem. Když tedy budeme o Project Treasure Island Z v budoucnu hovořit, tak už jenom pod názvem Zack & Wiki: Quest for Barbaros Treasure. Zdá se však, že už si o hře moc dlouho povídat nebudeme, poněvadž by hra měla vyjít už letos na podzim.

Zápletka Zack & Wiki: Quest for Barbaros Treasure je následující. Podle legendy schoval pirát Barbaros na blíže nespecifikovaném ostrově přímo pohádkový poklad. Spousta dobrodruhů se jej snažila v průběhu let získat, ale štěstí se usmálo jen a pouze na mladého pirátského učně Zacka. I když ono je těžké říci, jestli to bylo štěstí či smůla. Každopádně Zack prostě narazí na podivnou hovořící lebku, která ve skutečnosti patří Barbarosovi. No a Barbaros Zackovi slíbí, že mu sdělí, kde ukryl svůj poklad, když jej na oplátku Zack zbaví prokletí, jež Barbarosovi zabraňuje v ulehnutí ke klidném spánku na věčnosti.

Zack samozřejmě neváhá. Vždyť je to taky nějaký pořádný pirát, no ne? Na  nabídku Barbarosy kývne a vydává se tak na dobrodružství, které jej zavede do celé řady vzhledově odlišných lokací, kde na něj čeká spousta akčních i mozek drtících sekvencí. Rozličné herní situace však budou mít jedno společné. Hráč je bude řešit s pomocí wiimotu a nunchuku, když bude otáčet pákami, strkat někam klíče, používat wiimote jako pilku a dojde i na souboje s nepřáteli. Ale o tom všem vám nemusíme povídat,když si můžete stáhnout a prohlédnout tohle in-game video, které vydá za tisíc slov. Zkrátka a dobře, není nad názornou ukázku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama