ghost-squad-dalsi-arkadova-strilecka-pro-wii
Novinka Ghost Squad - další arkádová střílečka pro Wii

Ghost Squad - další arkádová střílečka pro Wii

sleepless.

sleepless.

11. 5. 2007 07:21
Reklama

Arkádová střílečka Ghost Squad z roku 2005 od společnosti Sega se ještě tento rok objeví na Wii, jak Sega oznámila včera během své Gamers Day akce. Ghost Squad je střílečka v pravém slova smyslu, kde hráč neovládá pohyb postavy/postavy, ale stará se jen a pouze o střílení a dobíjení zbraně. Ghost Squad nabídne celkem 4 herní módy. Kromě jiného to bude hlavní singleplayer kampaň sestávající ze tří dlouhých a nebezpečných misích, port původní arkádové verze a multiplayer módy pro 2 – 4 hráče.

Zbraní ve hře bude celkem 25 a chybět nebude ani spousta doplňkového vybavení, jako jsou například brýle pro noční vidění, baterka, termovize a další. Ve hře obsažené tři mise jsou rozděleny na celou řadu menších částí, jejichž procházení bude obstarávat hra sama, která hráče nechá v předem daných okamžicích vybrat alespoň směr.

Součástí hry je samozřejmě celá řada bonusů v podobě zbraní, alternativních cest, nočních misí a tak dále. V průběhu jednotlivých misí bude hráč sám nebo se spoluhráči řešit celou řadu zapeklitých situací, které mají na svědomí teroristé. Kromě jejich likvidace bude hráč zachraňovat rukojmí, deaktivovat bomby a tak dále. To všechno jen s pomocí wiimotu a nunchuku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama