wii-verze-mk-armageddon-bez-online-mp
Novinka Wii verze MK: Armageddon bez online MP

Wii verze MK: Armageddon bez online MP

sleepless.

sleepless.

9. 5. 2007 14:44
Reklama

Zatímco PS2 i Xbox verze bojovky Mortal Kombat: Armageddon online multiplayer podporovaly, tak chystaná Wii verze ne. Jak totiž vyplynulo z rozhovoru producenta hry Shauna Himmericka pro web Advanced Media Network, tak Wii verze nabídne jenom podporu místního multiplayer až pro 4 hráče.

Na dotaz, proč online multiplayer bude v Wii verzi MKA chybět Himmerick odvětil, že to je chyba společnosti Nintendo. Její online systém (Wi-Fi Connection) nebyl na online multiplayer v MKA připraven ve chvíli, kdy tvůrci z Midwaye tento prvek potřebovali implementovat. Jinak by to pro ně údajně problém nebyl, protože v Xbox a PS2 verzích hry online multiplayer fungoval.

Kvůli vynucené absenci online multiplayeru se tedy tvůrci soustředili na vyšperkování singleplayer části hry, hlavně zbrusu nového ovládacího systému, přidání nového Endurance módu (ten není v Xbox a PS2 verzích hry k dispozici.) a jedné nové postavy (rovněž nefiguruje v Xbox a PS2 verzích hry). Nová postava je ženského původu a zas tak úplně nová není. Je to Khameleon, která byla naposledy k vidění v N64 verzi kompilace Mortal Kombat Trilogy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama