co-chysta-nintendo-japan-pro-wii-na-r-2007
Novinka Co chystá Nintendo Japan pro Wii na r. 2007

Co chystá Nintendo Japan pro Wii na r. 2007

sleepless.

sleepless.

2. 5. 2007 07:55
Reklama

Těžko říci, jak na tom budou letos majitelé Wii v severní Americe a v Evropě, ale jejich souputníci z Japonska se podle informací od společnosti Nintendo (které se objevily na IGN) dočkají letos víceméně všech dříve ohlášených i několika neohlášených first-party titulů. Ještě tento rok by totiž v měly v Japonsku vyjít následující Wii tituly:

Donkey Kong Taru Jet Race (Donkey Kong Jet)
Wii Health Pack
Disaster: Day of Crisis
Mario Party 8
Project H.A.M.M.E.R.
Wii Music
Super Mario Galaxy
Super Smash Bros. Brawl
Battalion Wars II
Forever Blue
Mario Strikers Charged (Mario Strikers: Charged Football)
Metroid Prime 3: Corruption
Mario and Sonic at the Olympics (Mario & Sonic at the Olympic Games)

To že mají výše uvedené hry vyjít v průběhu tohoto roku v Japonsku však neznamená, že vyjdou určitě i v severní Americe natožpak v Evropě, která je skoro vždycky až na posledním místě. U některých her to je více pravděpodobné a u jiných méně. Například v případě Metroid Prime 3: Corruption se dá předpokládat, že hra na západě ještě letos vyjde, tedy přinejmenším v sev. Americe. Poslední dva Metroid Prime tituly si totiž na západě vedly daleko lépe než doma v Japonsku. 

U dalších her – Super Mario Galaxy, Super Smash Bros. Brawl Wii Music a Wii Health Pack se dá zase předpokládat, že se je bude Nintendo snažit vydat současné v Japonsku i na západě, kde už hráči začínají na nedostatek first-party titulů žehrat a je potřeba jim něčím zacpat ústa.

No a pak jsou tu konečně hry, jejichž vydání na západě už bylo potvrzeno, což platí o Mario Strikers: Charged Football (vyjde v EU 25.5.), Mario Party 8 (vyjde v US na konci května), Donkey Kong Jet (vyjde v červnu) a Mario & Sonic at the Olympic Games (vyjde na konci roku).

Nesmíme však zapomínat na fakt, že posuny vydání first-party her na poslední chvíli nejsou u Nintenda ničím neobvyklým. Spíše naopak. Hlavně u hodně očekávaných her je posouvání termínu vydání i o několik měsíců víceméně pravidlem. Proto se rozhodně nebudeme divit, že když třeba Super Mario Galaxy nevyjde letos ani doma v Japonsku ani kdekoli jinde ve světě.

Co mohou majitelé Wii ještě letos přímo od Nintendo čekat, to se dozvíme na konci léta. Právě na tohle období totiž Satoru Iwata ohlásil zveřejnění nových informací o chystaných hrách pro Wii i DS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama