nenechte-si-ujit-1-cesky-nintendo-festival
Novinka Nenechte si ujít 1. český Nintendo festival

Nenechte si ujít 1. český Nintendo festival

sleepless.

sleepless.

27. 4. 2007 15:00 1
Reklama

Bez ohledu na to, jestli doma máte nebo nemáte nějaký produkt od společnosti Nintendo, tak jste pořadatelským týmem Fire Gate Control unlimited zváni na První český Nintendo festival 2007, který se bude konat od 27. do 29. dubna v sále číslo 8. hostivařského multikina Palace Cinemas.

Pořadatelé si pro účastníky nachystali herní muzeum, turnaje ve hrách na Wii, Nintendo DS, videoklipy z celé herní historie, živé produkce klavírních verzí skladeb z her od Nintenda, diskotéka tvořená remixy Nintendo soundtracků, tombola, živý křest herní premiéry hry na Wii (zatím tajné), tematický večer s výkladem historie a technologie her a v prvé řadě hlavně setkání kamarádů i milovníků Nintenda bez rozdílu věku.

Každý, kdo si sebou na festival vezme svůj handheld DS nebo wiimote ovladač s nahraným Mii, se bude moci zúčastnit soutěží o ceny. Nejdříve se však musí zaregistrovat, což  je možné udělat na této stránce, kde jsou rovněž k dispozici informace o celé akci, jejímiž partnery jsou kromě jiných i magazín Level a náš herní portál Hrej!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama