wii-verze-resident-evil-4-potvrzena
Novinka Wii verze Resident Evil 4 potvrzena!

Wii verze Resident Evil 4 potvrzena!

sleepless.

sleepless.

4. 4. 2007 11:36 1
Reklama

Je až s podivem, jak se drtivá většina spekulací, které se v poslední době vyrojily na základě informací ze stránek severoamerických online shopů, proměnily na potvrzenou skutečnost. Úplně poslední případ se týká spekulované Wii verze akčního hororu Resident Evil 4, kterou na svých stránkách nabízel minulý týden jen několik hodin online shop GameStop. Pak si tohoto záznamu všimli fandové a jakmile se to rozneslo po webu, tak záznam o Wii verzi RESI 4 ze stránek GameStopu zmizel.

Teď už však můžeme říci, že informace o Wii verzi RES 4 mohla na stránkách GameStopu klidně zůstat. Společnost Capcom totiž prostřednictvím posledního čísla magazínu Famitsu sama potvrdila, že Wii verzi Resident Evil 4 chystá, respektive už dokončuje. K vydání hry by mělo v Japonsku dojít už 31. května, což znamená na konci příštího měsíce. Ve světle této informace se tedy zdá být docela pravděpodobné i datum 25. červen, které byl jako termín vydání vedeno na GameStopu pro severoamerickou verzi Resident  Evil 4 Wii.

Wii verze Resident Evil 4 bude podle Famitsu obsahově vycházet z verze pro PlayStation 2 a technologicky naopak z původní Gamecube verze, jež byla přeci jenom technologicky trošku dále než PS2 verze. No a nikoho určitě nepřekvapí, že hra nabídne podporu wiimotu i nunchaku, kdy třeba míření a střílení se bude odehrávat s pomocí wiimotu, zatímco pohyb obstará analogová páčka na nuchaku. To je prozatím bohužel všechno, co vám můžeme o Wii verzi RESI 4 říci. Hned jak se však něco nového dozvíme nebo hned jak bude hra oficiálně oznámena, tak se zase ozveme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama