nights-journey-of-dreams-vyuzije-forecast-kanalu
Novinka NiGHTS: Journey of Dreams využije forecast kanálu

NiGHTS: Journey of Dreams využije forecast kanálu

sleepless.

sleepless.

4. 4. 2007 08:14
Reklama

Je zvláštní nebo spíše hloupé, že Sega nezahrnula konkrétní informace o Wii titulu NiGHTS: Journey of Dreams do pondělní tiskové zprávy, skrze níž hru představila, ale uvedla je na produktové stránce. Dějí se vak i horší věci, takže to protentokrát přejdeme jen s mírných povzdychem a raději si něco povíme o tom, jak budou herní mechanismy v NiGHTS: Journey of Dreams fungovat. Ti co oznámení hry prošvihli se mohou podívat třeba sem, kde najdou informace o zápletce.

Základem hry budou tři různé Persona masky, jež hlavnímu hrdinovi, kterým je šašek NiGHTS, poskytnou odlišné schopnosti a umožní mu prozkoumávat různé části herního světa. Dračí maska promění NiGHTSe v obrovského draka odolného poryvům větru. Maska delfína zase NiGHTSe promění v delfína, čímž mu zpřístupní sekce podvodní. No a raketová maska změní NiGHTSe do podoby rakety, jež mu umožní cestování v obrovské rychlosti.

NiGHTS: Journey of Dreams nabídne i omezenou podporu služby WiiConnect 24, když hráčům umožní výměnu předmětů a změnu prostředí podle skutečného ročního období na základě informací z Wii forecast kanálu, tedy z kanálu s předpovědí počasí. No a to je zase na chvilku o NiGHTS: Journey of Dreams všechno. Jakmile se objeví další informace, tak se s nimi zase poslušně přihlásíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama