drtiva-prevaha-ds-her-v-japonske-top-30
Novinka Drtivá převaha DS her v japonské Top 30

Drtivá převaha DS her v japonské Top 30

sleepless.

sleepless.

22. 3. 2007 11:58
Reklama

Společností Media Create zveřejněné informace o prodejích her v Japonsku za období od 12. do 18. března naznačují, že byl uplynulý týden poměrně klidný. Nevyšel totiž žádný titul, který by se třeba zcela nečekaně prodral na špici a víceméně všechno tak zůstalo při starém – vzhledem k předchozímu týdnu. Nejprodávanější hrou v Japonsku za předchozí období byl opět DS titul Yoshi's Island DS, který zvítězil i minule a od 12. do 18. března se jej prodalo 131 843 kusů. Na druhé místo se pravda dostala úplná novinka Kotoba no Puzzle: Mojipittan pro DS (71 701), ale hned za ní následují stálice, které se v horních patrech žebříčku prodejnosti drží už několik týdnů.

Nebudeme je tu vypisovat všechny. Stačí zmínit, že jde o PSP RPG Monster Hunter Portable 2nd (64 368 prodaných kusů), kompilace Wii Sports (38 560), DS RPG Prof. Layton and the Mysterious Village (31 371), kompilace Wii Play (30 416) a třeba DS titul Dragon Quest Monsters: Joker  (22 462).

Pokud se podíváme za první desítku na další dvacítku nejprodávanějších titulů, tak v ní na 13: místě zaujme DS novinka Sim City DS, přítomnost Gundam Warriors pro PS3 na čtrnáctém místě a až 22. pozice pro Wii titul Sonic and the Secret Rings. Jinak se dá říci, že první třicítce nejprodávanějších her v Japonsku jasně kralují titulu pro handheld DS. V žebříčku je jich totiž 22, což je číslo, které se nedá přehlédnout a zcela jasně svědčí o tom, s jakou převahou je DS nejpopulárnějším kusem videoherního hardwaru v Japonsku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama