resident-evil-umbrella-chronicles-jeste-letos
Novinka Resident Evil: Umbrella Chronicles ještě letos!

Resident Evil: Umbrella Chronicles ještě letos!

sleepless.

sleepless.

20. 3. 2007 07:57
Reklama

Informace mají jednu krásnou vlastnost. Rády se na sebe nabalují a nezřídka se stává, že utvoří lavinu, která sebou přivalí i to, co by člověk raději ani nevěděl. V tomto případě jsme však rádi, že se mini-lavina utvořila a přinesla informaci, kterou jsme opravu nečekali.  Vezměme to však pěkně popořádku.

Společnost Capcom představila před pár dny nový Wii titul Treasure Island Z, který Chris Kohler z Game Life blogu na Wired považoval za Capcomáckou prvotinu pro Wii. Chris se samozřejmě mýlil, protože společnost Capcom už své první Wii tituly oznámila na E3 2006 a jedním z nich byl i survival horor Resident Evil: Umbrella Chronicles. No a právě tohoto titulu, o němž se toho zatím moc neví, se týká informace, která se nabalila na původní informaci o Treasure Island Z.

V reakci na jeho novinku Chrise Kohlera se totiž ozvala společnost Capcom, aby mu oznámila, že se majitelé Wii dočkají Resident Evil: Umbrella Chronicles ještě letos, což je sama o sobě dobrá zpráva. Ještě lepší však je, že v průběhu několika týdnů Capcom vyrukuje s představení další Wiičkové hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama