wii-online-multiplayer-v-rukou-gamespy
Novinka Wii online multiplayer v rukou GameSpy

Wii online multiplayer v rukou GameSpy

sleepless.

sleepless.

13. 3. 2007 15:23 1
Reklama

Společnosti GameSpy a Nintendo už podruhé spojily síly, aby si mohli majitelé jedné z platforem od Nintenda užívat jednoduše přístupné online služby, respektive jejích doplňkových prvků. V květnu roku 2005 oznámila middleware buňka GameSpy (divize IGN Entertainment,  která patří společnosti Fox Interactive Media) probíhající spolupráci se společností Nintendo, jejímž výsledkem pak byla online služba Wi-Fi Connection pro handheld Nintendo DS.

Dnes se GameSpy a Nintendo přihlásily s oznámením, které se týká vývoje middlewaru, díky němuž budou moci majitelé konzole Wii používat při hraní online multiplayeru skrze Wi-Fi Connection řadu doplňkových prvků, mezi něž patří seznam přátel, tvorba tabulek a žebříčků, možnost porovnávat statistiky, ale i systém pro vyhledávání vhodných soupeřů – tzv. matchmaking systém.

Prvním Wii titulem, který bude online podporu skrze Wi-Fi Connection nabízet a zároveň bude výše uvedené komunitní prvky podporovat, je Pokémon Battle Revolution, jež v US vyjde 25. června. Nebudeme tu vypisovat oslavné proslovy obou zainteresovaných stran z tiskové zprávy. Stačí, když si z nich vybereme poznámky o tom, že spolupráce obou subjektů bude pokračovat i do budoucna a majitelé Wii a DS se v rámci služby Wi-Fi Connection dočkají dalších nových prvků a nezůstane tedy jen u seznamu přátel, nebo matchmakingu. Možná, že se do budoucna zbavíme i otravných friends kódů, které tolik znepříjemňují hraní online multiplayeru u DS her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama