tamagotchi-party-on-minihrova-zalezitost-pro-wii
Novinka Tamagotchi: Party On! - minihrová záležitost pro Wii

Tamagotchi: Party On! - minihrová záležitost pro Wii

sleepless.

sleepless.

12. 3. 2007 09:52
Reklama

Po dvou Tamagotchi Connection Corner Shop titulech (ten druhý vyjde v Evropě skrze Atari 23. března!) pro handheld Nintendo DS se společnost Namco Bandai rozhodla vystřídat platformy a s titulem Tamagotchi: Party On! se předvést na konzoli Wii. Abychom to nijak moc neprotahovali, protože tak lákavě hra zase nevypadá, tak je Tamagotchi: Party On! v zásadě kolekce miniher s přidanou hodnotou, určená hlavně pro více hráčů. Cílem až čtyř hráčů je (poté co si každý z nich vybere svého oblíbeného Tamagotchiho) porazit své soupeře v boji o nejpopulárnější Tamagotchiho na planetě Tamagotchi.

Jenom jeden hráč, respektive jeho potvora, může nakonec získat titul prezidenta Tamagotchi planety, který je automaticky přidělen tomu, kdo je nejpopulárnější. Cesta k popularitě bude dlážděna nutnými úspěchy ve více než 15 zábavných minihrách různého charakteru, během nichž bude s wiimotem potřeba provádět celou řadu nezvyklých pohybů. Docela příjemný je fakt, že lze všechny minihry odehrát jen s jedním Wiimotem. Nehrozí tedy, že by se hráči přímo utkaly v jakémkoli minihrovém klání. Všichni se budou v jednotlivých disciplínách pěkně střídat.

V průběhu hlavní – prezidentské – kampaně přitom každý hráč dostane svoji základnu, kterou si bude moci vylepšovat a upravovat, což platí i o jeho Tamagotchi potvůrce. To vše jen za předpokladu, že bude v minihrách úspěšný, jinak má smůlu. Tamagotchi Party On! vyjde v severní Americe ještě letos během jara a do Evropy se snad dostane někdy v průběhu letošního léta, zřejmě opět přes společnost Atari.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama