super-mario-galaxy-jeste-letos-novy-mii-kanal
Novinka Super Mario Galaxy ještě letos, nový Mii kanál

Super Mario Galaxy ještě letos, nový Mii kanál

sleepless.

sleepless.

9. 3. 2007 08:50
Reklama

Prezentace společnosti Nintendo na GDC 07, kterou vedl Shigeru Miyamoto, byla jako obvykle docela zajímavá. Tentokrát však ne kvůli nějakým velkým a významným oznámením, ale spíše kvůli popisu kreativního procesu tvorby her i videoherního hardwaru, do něhož Miyamoto vložil nejenom svůj osobitý šarm, ale i zmínky o své ženě a kolezích.

Každopádně, hned dvě docela důležité a hlavně konkrétní, informace během prezentace přeci jenom padly. Ta první se týká očekávané akční arkády Super Mario Galaxy, jejíž vydání v současnosti vyhlížejí s nadějí majitelé konzole Wii po celém světě. Miyamoto během prezentace prohlásil, že SMG obsahuje prvky, které byly původně slíbeny v roce 2000 pro Mario 128, předvedl moc pěkné nové video ze hry a nakonec prohlásil, že si budou hráči moci Super Mario Galaxy zahrát ještě tento rok.

No a ona druhá důležitá informace se týká nového Mii kanálu, na němž nyní Miyamoto pracuje. Půjde o rozšíření stávajícího Mii konceptu, který umožňuje tvorbu Miiček, jejich použití ve vybraných hrách, přenášení na jinou konzoli s wiimotem a velmi omezenou interakci. Nový Mii kanál uživatelům však umožní porovnávání vytvořených Miiček a soupeření s nimi v populárních soutěžích a to s dalšími uživateli z celého světa. Jinak řečeno, nový Mii kanál bude využívat služeb Wi-Fi Connection.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama