co-ceka-majitele-wii-v-nasledujicich-mesicich
Novinka Co čeká majitele Wii v následujících měsících

Co čeká majitele Wii v následujících měsících

sleepless.

sleepless.

8. 3. 2007 10:56
Reklama

Majitelé konzole Wii, kteří už stihli obehrát zajímavé launchové tituly, se teď musí nutně docela solidně nudit. Nových her pro Wii je pomalu, což platí o hrách přímo od Nintenda, ale i third-party titulech. No a pokud bychom měli hovořit o hrách původních, tedy nových a ne portech, či remacích, tak je situace ještě horší. Bohužel je třeba říci, že v dalších měsících nebude lépe. Pár původních her sice v období duben – konec léta vyjde, ale dají se spočítat na prstech jedno ruky. Níže uvedené informace navíc platí pro severní Ameriku. Je tedy možné, že třeba na duben ohlášený Super Paper Mario vyjde v Evropě trošku později. Podobné to může a nemusí být i s dalšími hrami. To se však vyjasní až v momentě, kdy svůj vydavatelský plán vydá i divize Nintendo of Europe.

V průběhu dubna se majitelé Wii dočkají jediného (skoro) originálního titulu, kterým je Super Paper Mario od Nintenda, jež měl původně vyjít na Gamecube už minulý rok. Jinak vyjdou v dubnu přinejmenším další tři third-party hry - Prince of Persia Rival Swords od Ubisoftu, Bust a Move Bash od Majesca a Bionicle Heroes od Eidosu. Ve všech třech případech jde buď o porty her z jiných platforem, nebo tisící variaci známého konceptu (Bust a Move).

Květen je na tom podobně jako duben. Jedinou originální hrou je Mario Party 8 od Nintenda a zbytek tvoří porty, hry multiplatformové, nebo upřímně řečeno hry bsolutně nezajímavé. Posuďte sami - Mortal Kombat: Armageddon od Midwaye, Tamagotchi Party On od Namco-Bandai, Pirates of the Caribbean at World's End od Disney Interactive, Spider-Man 3 od Activision a Escape from Bug Island od Eidosu. Posledně jmenovaná hra je sice originál Wii titul, ale o to horší je zjištění, že to je přejmenovaný survival horor Necro-Nesia, který je lepší odmítnou, i kdyby vám jej někdo chtěl dát zadarmo. Hrůza a děs.

V červnu se situace mírně zlepší, když spol. Nintendo vydá tituly Big Brain Academy a Pokémon Battle Revolution. Big Brain Academy je však jen upravený koncept z handheldu DS. Alespoň, že Pokémon Battle Revolution stojí za řeč, poněvadž je to první hra pro Wii, která umožní spolupráci s handheldem DS a první hra podporující službu Wi-Fi Connection. V průběhu jara, respektive léta se pak hráči dočkají ještě několika, termínově zatím nezařazených, her. Z nich stojí za zmínku snad jen multiplatformová letecká arkáda Heatseeker od Codemasters a Transformers hra od Activision. Bez multiplatformových her Legend of the Dragon, Cosmic Family a Shrek the Third se myslím klidně obejdeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama