termin-vydani-sonic-and-the-secret-rings
Novinka Termín vydání Sonic and The Secret Rings

Termín vydání Sonic and The Secret Rings

sleepless.

sleepless.

12. 2. 2007 15:26
Reklama

Příznivci zrychleného modrého ježka Sonica, kteří si s výhledem na vydání titulu Sonic and The Secret Rings pořídili konzoli Wii, už si mohou v kalendáři udělat červenou fixou značku, protože společnost Sega Europe oznámila termín jeho vydání v Evropě. Sonic and The Secret Rings se na pultech obchodů na starém kontinentě objeví 2. března 2007, tedy za necelé tři týdny.

Sonic and The Secret Rings je první Sonic titul pro Nintendo Wii, který přijde vhod hlavně fanouškům klasických dobrodružství sympatického ježka, protože budou v jeho kůži nuceni najít několik posledních stránek z knihy Pohádek tisíce a jedné noci. Díky tomu se hráč spolu se Sonicem podívá do zbrusu nového a vizuálně atraktivního prostředí zelených oáz, kamenných monumentů i nehostinné pouště.

Ve všech těchto lokacích přitom na Sonica čekají rozličné překážky, které bude možné překonávat jedině s pomocí klasických i nových akrobatických pohybů, které se ježek od svého posledního dobrodružství bůhví kde naučil. Tradiční arkádová hratelnost bude v Sonic and The Secret Rings oživena díky využití speciálního Wii ovladače, jehož prostřednictvím bude hráč nejenom kontrolovat Sonicovi pohyby a akrobatické kousky ve více než 100 úrovních, ale využije ho i při více než 40 zábavných minihrách navržených přímo pro ovladač konzole Nintendo Wii. Právě minihry navíc přinesou i podporu multiplayeru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama