vecirkova-klasika-se-vraci-v-podobe-mario-party-8
Novinka Večírková klasika se vrací v podobě Mario Party 8

Večírková klasika se vrací v podobě Mario Party 8

sleepless.

sleepless.

7. 2. 2007 09:40
Reklama

Majitelé Wii, kteří se nemohou nabažit máchání s wiimotem a nunchakem, nejlépe potom při multiplayer klání během herního večírku, by si měli ohlídat titul Mario Party 8. Společnost Nintendo hodlá tento titul, který vyvíjí  (na večírkové hry v poslední době zaměřená) společnost Hudson Soft., vydat už během 2. čtvrtletí tohoto roku, které začne za zhruba měsíc a půl. Wiičkaři tak mají už jen pár měsíců na to, aby si do zásoby nakoupili sady Wii ovladačů až pro další tři přátele, s nimiž pak budou poskakovat před TV při hraní miniher v Mario Party 8 obsažených.

Zápletka je naprosto primitivní a u této hry nedůležitá. Uvést ji však musíme - Mario, princezna Peach a jejich přátelé jsou ringmasterem pozváni na jakýsi vesmírný karneval, který spočívá v cestování po velkých hracích plochách a hledání hvězd s minihrami. Jakmile se hráč na takovou hvězdu dostane, tak jej čeká jedna z mnoha ve hře obsažených miniher, které mají v drtivé většině případů akční charakter a hráč bude při jejich plnění využívat všech funkcí wiimote i nunchaku. Jinak řečeno, bude minihry ovládat pohybem, tisknutím tlačítek, ale i kombinací obojího samozřejmě.

V hlavním módu je k dispozici celkem 6 hracích desek. V dalších módech hráč narazí na jejich variace, které obsahují úkoly a minihry přizpůsobené počtu hráčů (1,2,3,4). Naprostou a novinkou a zřejmě i nejzajímavějším prvkem celé hry, je možnost proměňovat s pomocí bonbónů jednotlivé postavy do zcela jiné podoby. Princezna Peach se tak po konzumaci Bowlo bonbónku promění v balón s princezninou tváří, zatímco Wario se po sežrání upířího bonbónku promění v létajícího upířího Waria, co může ze všech ostatních postav vysávat drahocenné mince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama