prusvih-cod-3-valor-map-pack-je-nefunkcni
Novinka Průšvih - CoD 3 Valor Map Pack je nefunkční!

Průšvih - CoD 3 Valor Map Pack je nefunkční!

sleepless.

sleepless.

19. 1. 2007 07:54
Reklama

Navzdory tomu, že (nejenom) Xbox 360 verze válečné akce Call of Duty 3 sbírá vysoce pozitivní hodnocení kam se jen podívá, tak se hned po zahájením prodeje této hry objevila skupina fanoušků, kteří dávali nahlas najevo své rozhořčení. Vadil jim docela hodně zabugovaný multiplayer a spousta dalších chyb, které už naštěstí částečně vyřešily patche. Naštvaní fandové, kteří na fórech už delší dobu volají po bojkotu jakéhokoli nového CoD3 obsahu ze strany hráčů, však nejsou spokojeni. Žádají, aby byly nejdříve odstraněny všechny závažné chyby a až potom ať si tvůrci z Treyarch, respektive spol. Activision vydávají „ty svoje slavné map packy“.

Jenže spol. Activision podobné nářky zásadně neposlouchá a teď se jí to šeredně nevyplatilo. Jakoby se už v případě Activision nakumulovala špatná karma či co, tak právě vydaný balíček map nazvaný Valor Map Pack prostě nefunguje. Hráči, kteří si jej za 800MS bodů stáhli a nainstalovali mají smůlu, poněvadž pak ve hře ani jednu novou mapu z Valor Map Packu nevidí. Nejsou to přitom výjimečné případy. Mají to tak všichni. V některých případech prý pomohlo, když hráč z Xbox 360 HDD smazal zdarma dostupnou CoD3 mapu Champs, ale to byly podle všeho výjimky potvrzující pravidlo.

Valor Map Pack je (pro tuto chvíli) prostě jeden velký (5 map o celkové velikosti přes 850 MB) a nepříliš povedený vtip. Naštěstí se společnost Activision chytla hned po zjištění celého průšvihu za hlavu, vytáhla z postele vývojáře z Treyarchu, který na Xbox.com fóru slíbil co nejrychlejší nápravu situace. Takový slib už však hordy rozlícených fandů jen stěží uklidní. Snad kdyby jim spol. Activision za způsobené problémy dala další Map Pack zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama