z-heroes-je-no-more-heroes-konkretni-info
Novinka Z Heroes je No More Heroes – konkrétní info

Z Heroes je No More Heroes – konkrétní info

sleepless.

sleepless.

4. 12. 2006 13:58
Reklama

Během tiskové konference na E3 2006 došlo k představení dalšího titulu od týmu Grasshopper Manufacturer, kterým je (podle očekávání) stylově i příběhově ujetá akce Heroes pro konzoli Wii. Pak bylo okolo tohoto titulu ticho a další informace se objevily až před pár dny, kdy vyšlo najevo, že už se hra nejmenuje Heroes, ale No More Heroes. Informaci přinesl magazín Famitsu, který přispěchal s prvními konkrétními informacemi o obsahu hry i hlavních postavách. Tou hlavní je mladík Travis Touchdown, který se přes aukci dostane ke zbrani Beam Katana a hned poté se vydá na dráhu profesionálního zabijáka. Jeho kariéra v tomto oborou se úspěšně rozvíjí až do dne, kdy se utká s jiným profi vrahem jménem Helter Skelter. Travis jej porazí, načež je osloven agentkou organizace UAA jménem Silvia Christel, která mu oznámí, že se právě stal 11. nejlepším zabijákem na žebříčku UAA (že by United Assassins Association?) .

No More Heroes se odehrává ve městě Santa Destroy, které má stylově připomínat západní metropoli a hráč se v něm bude moci volně pohybovat, brát zakázky, vydělávat si na nové zbraně a postupně se prohryzávat hlavní příběhovou linií. Ta se však bude posouvat pouze přes velké zakázky. Docela zajímavě zní možnost cestovat po městě pěšky, nebo na motorce. Kromě řadových nepřátel budou ve hře i klasičtí hlavní soupeři, kteří budou mít podobu zabijáků. Pokud se chce stát Travis zabijákem č.1, tak je bude muset všechny pěkně do jednoho porazit.

Co se soubojového systému týče, tak bude Travis disponovat trojicí bojových postojů, které se budou aktivovat na základě polohy Wii remote. Vlastní bojové pohyby se budou provádět jednoduše přes tlačítko A a čas od času bude hráč nucen nastavit Wii remote podle instrukcí na obrazovce. Nunchuk ovladač bude využit pro dobíjení energie v Beam kataně.  Hra je podle Famitsu hotová z 35 procent a k jejímu vydání by mělo dojít někdy v létě příštího roku. Vývojáři z Grasshopper Manufacturer nejsou moc skromní a hodlají prodat přes milion kopií No More Heroes. Je tedy logické, že společně s verzí japonskou připravují i verzi pro severní Ameriku a Evropu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama