fils-aime-o-aroganci-vc-titulech-a-metroid-prime-3
Novinka Fils-Aime o aroganci, VC titulech a Metroid Prime 3

Fils-Aime o aroganci, VC titulech a Metroid Prime 3

sleepless.

sleepless.

29. 11. 2006 10:23
Reklama

Prezident Nintendo of America Reggie Fils-Aime je v těchto dnech takřka na roztrhání, což je v zhledem k právě probíhajícímu globálnímu launchi Wii naprosto logické. Jedno interview střídá druhé, Reggie sype jednu odpověď za druhou a světe div se, občas řekne i něco skutečně zajímavého. Tak jako v rozhovoru pro MTV News, během něhož naznačil plány do budoucna, stihl se vyjádřit na adresu konkurence a ujistil současné i budoucí majitele Wi o tom, že mírně negativní recenze řady launchových Wii her nemají brát vážně, protože daní recenzenti zaujali k řadě Wii her až příliš kritický přístup. Díky za radu Reggie.

Co se budoucích plánů Nintenda týče, tak tituly Super Mario Galaxy a Metroid Prime: Corruption mají hráči očekávat kdykoli mezi březnem a koncem příštího roku. Upřímně řečeno bychom však vsadili spíše na ten konec příštího roku. Naopak už na začátku příštího roku bychom se mohli dočkat her s online podporou, které si v případě Wii titulů letos neužijeme. Vůbec první Wii hrou s podporou online multiplayeru bude Pokémon Battle Revolution. Leden bude pro majitele Wii vůbec dosti rušným obdobím. Reggie prý pojede velmi brzy do Japonska, kde bude lobovat u vedení Nintenda. Zač bude lobovat, to se neví, ale očekávat prý máme spoustu tiskových zpráv. Můžeme jen doufat, že informace v nich obsažené budou něčím zajímavé.

Určitě by se nám líbilo, kdyby ony tiskové zprávy informovaly například o tom, že se na Virtual Console objeví hry, na něž Nintendo nemá práva a zatím je tedy nemůže v rámci výše uvedené služby zákazníkům nabídnout. Ideálním příkladem je třeba zámá FPS GoldenEye z N64. Práva na tuto hru vlastní tým Rare, respektive společnost Microsoft. Reggie však v interview pro MTV News prohlásil, že se ještě nevzdává a hodlá prozkoumat všechny možnosti, které by mohly vést k získání práv a možnosti uvolnění GoldenEye právě v rámci služby Virtual Console. No a nakonec si Reggie neodpustil poznámku o rozdílu mezi společností Nintendo a její konkurencí. Hlavní rozdíl je prý v tom, že spol. Nintendo není arogantní a úspěch nevidí jako právo. V Nintendu prý věří, že musí o úspěch bojovat/zasloužit si ho každý den tím, že zůstanou věrní hráči.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama