wii-verzi-zeldy-ceka-po-vydani-novy-obsah
Novinka Wii verzi Zeldy čeká po vydání nový obsah

Wii verzi Zeldy čeká po vydání nový obsah

sleepless.

sleepless.

7. 11. 2006 11:17
Reklama

Zatímco na PC je nový obsah pro již vydané hry něčím běžným, tak pro svět konzolí a handheldů je to relativní novum. Nejdříve s tím přišel Xbox a PSP, pak v poněkud větším měřítku konzole Xbox 360 a do budoucna se toho určitě chytne i PS3 a Wii. V případě Wii bude propagátorem nového obsahu pro už vydané hry sama společnost Nintendo, jak vyplynulo z odpovědí George Harrisona v krátkém Q&A pro sajtu GamePro.

Harrison byl redaktory výše uvedeného webu odchycen kvůli tomu, aby odpověděl na pár otázek týkajících se, zřejmě nejočekávanějšího, Wii/Gamecube titulu The Legend of Zelda: Twilight Princess. Díky jeho odpovědím už teď víme, že Zelda nabídne více než 70 hodin hraní, takže je několikanásobně delší než kontroverzní Windwaker z Gamecube. Pro nás je však nejdůležitější Harrisonem potvrzený plán týkající se nového obsahu pro Twilight Princess, s nímž chce Nintendo přijít v týdnech a měsících následujících po vydání hry letos v listopadu, respektive v prosinci.

Harrison odpověděl i na otázku týkající se rozdílů mezi Gamecube a Wii verzí Twilight Princess. Wii verze se bude od Gamecube verze lišit hlavně podporou širokoúhlého obrazového formátu 16:9 a zrcadlově obráceným ovládáním. Zatímco v Gamecube verzi bude Link tradičně levák, tak ve Wii verzi bude (kvůli Wii ovladači) pravák. Vidět to prý bude nejenom ve hře (na puzzlech a soubojích, které musely být upraveny), ale i ve všech animačkách a neherních scénkách, jež byly vytvářeny pro každou verzi hry zvlášť. Největší rozdíl mezi Wii a GC verzí bude samozřejmě v ovládání. Jinak co se obsahu týče, tak budou obě hry totožné. Přinejmenším do chvíle, kdy se Wii verze dočká výše zmíněného nového obsahu, který budou majitelé Gamecube verze nuceni oželet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama