2006-line-up-wii-a-virtual-console-pro-evropu
Novinka 2006 line-up Wii a Virtual Console pro Evropu

2006 line-up Wii a Virtual Console pro Evropu

sleepless.

sleepless.

1. 11. 2006 15:12 3
Reklama

Nedlouho po oznámení severoamerického Wii a Virtual Console launch line-upu přišla společnost Nintendo i s informací o tom, jaké Wii a Vritual Console budou do konce roku 2006 k dispozici v Evropě. Nutno říci, že se Evropané některých her, které budou k dispozici Amíkům, nedočkají. Platí to například o titulech Excite Truck, Trauma Center: Second Opinion, Elebits, Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2, Metal Slug Anthology, Super Swing Golf a Ice Age 2: The Meltdown. Když se tedy s těmito tituly rozloučíme, tak nám pro Evropu zbude tohle:

The Legend of Zelda: Twilight Princess (Nintendo), Wii Play (Nintendo), Call of Duty 3 (Activision), Marvel: Ultimate Alliance (Activision), Tony Hawk's Downhill Jam (Activision), Madden NFL 07 (Electronic Arts), Need For Speed: Carbon (Electronic Arts), Happy Feet (Midway), Rampage: Total Destruction (Midway), Super Monkey Ball: Banana Blitz (Sega), Gottlieb Pinball Classics (System 3), Super Fruit Fall (System 3), Impossible Mission (System 3), Leaderboard Golf (System 3), Tennis Masters (System 3), Cars (THQ), Barnyard (THQ), SpongeBob SquarePants: Creature from the Krusty Krab (THQ), Blazing Angels: Squadrons of WW II (Ubisoft), Far Cry Vengeance (Ubisoft), GT Pro Series (Ubisoft), Monster 4x4 World Circuit (Ubisoft), Open Season (Ubisoft), Rayman Raving Rabbids (Ubisoft), Red Steel (Ubisoft) a Splinter Cell: Double Agent (Ubisoft).

Co se Virtual Console titulů týče, tak se v Evropě dočkáme úplně stejný kousků, jako naši severoameričtí kolegové. Co víc, k dispozici budeme mít o jednu VC hru více, konkrétně to bude SNES titul Donkey Kong Country. Ceny Virtual Console her v Evropě odpovídají cenám v Americe, což znamená – NES hry budou stát 500 Wii bodů, SNES hry budou stát 800 Wii bodů, N64 hry budou stát 1000 Wii bodů, Sega Mega Drive hry budou stát 800 Wii bodů a TurboGrafx hry budou stát 600 Wii bodů. Wii body se budou prodávat v obchodech v podobě 2000 Wii bodových karet, které budou stát 20 Euro, což je v přepočtu zhruba 26 dolarů. VC hry tak budou ve výsledku v Evropě zhruba o 150 Kč dražší než v NA.

NES: Mario Bros., The Legend of Zelda, Donkey Kong, Donkey Kong Jr., Ice Hockey, Pinball, Soccer, Tennis, Urban Champion, Wario's Woods, Baseball, Solomon's Key
SNES: F-Zero, SimCity, Donkey Kong Country
N64: Super Mario 64
Sega Mega Drive/Genesis: Sonic the Hedgehog, Altered Beast, Golden Axe, Columns, Ecco the Dolphin, Gunstar Heroes, Space Harrier II, Toe Jam & Earl, Ristar, Dr. Robotnik's Mean Bean Machine
TurboGrafx16: Bonk's Adventure, Super Star Soldier, Victory Run, Bomberman '93, Dungeon Explorer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama