chudy-vydavatelsky-plan-nintenda-na-zbytek-roku
Novinka Chudý vydavatelský plán Nintenda na zbytek roku

Chudý vydavatelský plán Nintenda na zbytek roku

sleepless.

sleepless.

16. 10. 2006 15:45 7
Reklama

Společnost Nintendo dnes zveřejnila svůj vydavatelský plán pro Evropu na zbytek října, listopad a prosinec tohoto roku, který popravdě řečeno nevypadá nijak úchvatně, spíše přesně naopak. Středobodem celého vydavatelského plánu je samozřejmě launch konzole Wii, k němuž dojde podle plánu 8. prosince. Spolu s Wii se však na trhu objeví pouze dva first-party Wii tituly! Konkrétně to bude Wii verze The Legend of Zelda: Twilight Princess a kompilace Wii Sports, která se však za regulérní hru ani počítat nedá, jelikož se bude prodávat společně s konzolí.

Z toho vyplývá, že se letos dočkáme pouze jednoho jediného regulérního Wii titulu přímo od Nintenda, což zní přímo tristně. Ano, dobře víme, že third-party her bude jako máku a stejně tak jsme si vědomi i toho, že The Legend of Zelda: Twilight Princess bude hit jako pr...velký hit, ale kam se probůh poděly tituly typu Warioware: Smooth Moves, Battalion Wars 2, Excite Truck, Project H.A.M.M.E.R., nebo Mario Strikers Charged? Možná se teď plašíme zcela zbytečně, protože Nintendo hodlá všechny informace, týkající se konkrétních first-party launch titulů pro Evropu, teprve zveřejnit. Možná se však plašíme zcela oprávněně a na vánoce si tak na Wii budeme muset vystačit s několika polovičatými sportovními minihrami a jednou jedinou, byť podle všeho výbornou, hrou.

Ostatně, když už jsme u nové Zeldy, tak už aspoň víme, že Gamecube verze The Legend of Zelda: Twilight Princess vyjde o týden později než Wii verze, konkrétně to bude 15. prosince. Jinak z celého release listu Nintenda stojí za řeč už jenom na 1. prosince naplánování potenciálního DS megahitu Yoshi's Island (2) a na 8. prosince naplánovaný launch MP3 player addonu pro GBA.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama