ukazky-a-info-z-monster-4x4-world-circuit
Novinka Ukázky a info z Monster 4x4 World Circuit

Ukázky a info z Monster 4x4 World Circuit

sleepless.

sleepless.

25. 9. 2006 15:32
Reklama

Společnost Ubisoft bude mít při launchi konzole Wii v USA i v Evropě k dispozici suverénně největší množství her ze všech third-party vydavatelů. Je však třeba říci, že si k tomu pomohla trošku lišáckým způsobem. Kromě originální Wii her totiž hodlá vydat i Wii verze titulů, které na PS2, nebo Xboxu vyšly před několika měsíci. Jednou z nich je i závodní titul Monster 4x4 World Circuit, který na Xboxu vyšel letos v březnu a po pravdě řečeno, byl to přinejlepším šedý průměr po všech stránkách.

Wii verze se bude od Xbox verze lišit víceméně pouze tím, že nabídne ovládání uzpůsobené pro Wii ovladač. Očekávat lze i mírné úpravy týkající se audiovizuálního zpracování a snad i hratelnosti, ale moc bychom na to nevsázeli. Co se obsahu týče, tak bude Wii verze Monster 4x4 World Circuit s Xbox verzí totožná. Půjde tedy o závodní titul, který hráče posadí za volant silného monster trucku, aby se na řadě odlišných tratích pokusil porazit své soupeře kvůli tučné finanční odměně za vítězství. Získané finance jsou přitom slouží k vylepšování, úpravám i opravám monster trucku, které jsou nutné pro účast ve stále obtížnějších závodních kláních, kde na hráče čekají opravdu zdatní soupeři.

Úpravy vozidel se týkají jenom několika základních atributů jako je maximální rychlost, destrukční síla, skoky, celkový výkon a další. Rozhodně tedy nepůjde o žádnou simulací garážmistra. Hráč bude pro úpravy potřebovat docela hodně peněz a i když by možná vystačil s tím co získá za výhry v závodech, tak bude rozhodně lepší, když si nahrabe co nejvíc. Proto se musí při závodech a kláních starat nejenom o umístění, ale i styl své vlastní jízdy. Diváci se chtějí bavit a touží vidět efektní skoky, akrobatické manévry a totální destrukci všeho co stojí v cestě. Pokud jim to hráč nabídne, tak může čekat finance navíc. Hra nabízí celkem 5 herních módů a 40 tratí situovaných po celém světě včetně Moskvy, Egypta, Jižní Dakoty, San Francisca, Barcelony a dalších. Nechybí samozřejmě ani podpora multiplayeru a pár miniher.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama