super-smash-bros-brawl-bio-novych-postav
Novinka Super Smash Bros. Brawl - bio nových postav

Super Smash Bros. Brawl - bio nových postav

sleepless.

sleepless.

27. 5. 2006 08:58
Reklama

Představení mlátičky Super Smash Bros. Brawl pro Wii bylo jedním z nejpříjemnějších překvapení celé E3 2006. Nejenom nám udělala radost hlavně potvrzená účast pěti nových postav včetně Solid Snakea, Meta Knighta, Pita, Samus Aran bez svého futuristického brnění a Waria. Ukázky všech postav až na Solid Snakea jsou nyní k dispozici v naší galerii. No a pro ty co je neznají tu máme pár základních informací.

Meta Knight je úhlavní nepřítel Kirbyho, který je znám svým rytířským chováním a dokonalé zvládnutou technikou boje s mečem. Dokáže s ním v obrovské rychlosti rozkouskovat každého kdo se mu postaví, což z něj činí velmi atraktivní postavu. Zřejmě největším trumfem Meta Knighta je však jeho nádherná bojová loď Halberd.

Pit je hlavní hrdina akční arkády Kid Icarus z konzole nes. Pit je velitel ochranky bohyně Paluteny, která vládne v zemi andělů. Pit vyniká hlavně svojí zbraní Sacred Bow, kterou lze kdykoli použít jako meč i luk. Díky tomu se dokáže Pit velmi době přizpůsobit jakékoli situaci.

Kdo by neznal Samus Aran. Nesmrtelnou hrdinku kultovní série Metroid. Samus bude v Super Smash Bros. Brawl k dispozici ve dvou podobách – v brnění a bez něj. V brnění zná Samu a její schopnosti skoro každý. Bez brnění se však Samus ukazuje jen velmi zřídka, což je velká škoda. Moc jí to sluší i když až nápadně připomíná hrdinku zrušeného titulu Starcraft Ghost, Novu. Když bude hráč bojovat se Samus bez jejího brnění, tak se musí připravit na to, že nebude tak silná, což ovšem vynahradí zvýšenou rychlostí a mrštností. Další předností Samus je možnost transformace její zbraně na sexy bič, který připomíná spíš světelný meč.

Wario se v Super Smash Bros. Brawl objeví v podobě známé z WarioWare titulů. To znamená, že se hráči mohou připravit na to, že bude Wario předvádět řadu hodně excentrických manévrů včetně prdění, jež tvůrci nazývají Wario Waft.

Na bližší představení Solid Snakea si musíme ještě chvilku počkat. Než se k němu tvůrci dostanou, tak se mohou příznivci Super Smash Bros. série mrknout na tuto stránku, kde o chystaném Wii titulu Super Smash Bros. Brawl najdou všechny v současnosti dostupné informace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama