wii-sports-tenis-baseball-a-golf-od-nintenda
Novinka Wii Sports - tenis, baseball a golf od Nintenda

Wii Sports - tenis, baseball a golf od Nintenda

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

9. 5. 2006 20:31
Reklama

Pouze textovou formou zatím Nintendo představilo chystanou kompilaci, jež potěší zejména fanoušky sportu ve všech - a zejména aktivních - podobách. Wii Sports bude balíčkem simulací několika klasických disciplín, které se budou ovládat revolučním ovladačem nové konzole. To znamená, že se zážitek přiblíží skutečnému tréninku či rekreační hře: tenis, při kterém až čtyři hráči mávali svými ovladači pro precizní provedení jednotlivých úderů, vypadal velmi sugestivně.

Konkrétně byly potvrzeny zatím tři sporty, tiskové oznámení ale končí notickou, že se další mohou do rodiny brzy přidat. Jistotou je ale nicméně golf, kde se hráči chopí Wii ovladače jako hole a budou se snažit simulovat precizní odpal. V již zmíněném tenisu hraje tentýž ovladač roli rakety, hra by přitom měla rozlišovat forehand a backhand, voleje, loby i točené a řezané míče, sama se pak starat o pohyb po kurtu. Konečně posledním do party je baseball, kde se samo nabízí využití ovladače jako pálky při odpalu.

Wii Sports nabídnou zážitek jak v singleplayeru, tak i ve více lidských protihráčích. Zatímco golf je sólovým sportem, baseball mohou hrát dva zároveň (kdy jeden nadhazuje a druhý odpaluje), tenis je potom určen až pro čtyři v párových disciplínách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama