predstaveni-rayman-raving-rabbids-konkretni-info
Novinka Představení Rayman Raving Rabbids - konkrétní info

Představení Rayman Raving Rabbids - konkrétní info

sleepless.

sleepless.

3. 5. 2006 18:12
Reklama

Přesně před měsícem společnost Ubisoft potvrdila, že tvůrčí tým Ubisoft Montpellier vytváří pod vedením Michaela Ancela čtvrtý díl v populární sérii Rayman. Dnes došlo na zveřejnění konkrétních informací, prvního screenshotu a oficiálního názvu hry, který zní Rayman Raving Rabbids. Hlavním hrdinou čtvrtého titulu v sérii Rayman je opět starý známý bezkloubý hrdina Rayman, kterého údajně čeká nejdivočejší a nejzábavnější dobrodružství vůbec. Jeho cílem bude jako obvykle záchrana světa v němž žije společně se svými přáteli, přičemž hlavní hrozbou nyní budou nezvladatelní králíčci.

Rayman se musí chlupatým potvorám postavit a s využitím všech svých starých i nových schopností jejich ďábelské plány zastavit. Nebude to však vůbec jednoduché. Rayman se bude muset vypořádat hned s několika druhy králíků, přičemž každý druh bude disponovat odlišnými ďábelskými schopnostmi, jež musí Rayman eliminovat s pomocí široké plejády různých pohybů, nebo s pomocí ovladatelných zvířat. Rayman si ve hře osedlá například pavouka, orla, nosorožce, žraloka a další. Každé zvíře se přitom bude nejenom zcela odlišně ovládat, ale nabídne i specifické dovednosti, které musí Rayman s pomocí hráče objevit a využít.

Rayman Raving Rabbids se bude jako obvykle odehrávat ve stylizovaném barevném světě, v němž se bude Rayman pohybovat v podobě, jakou mu určí hráč podle toho, která se bude pro danou situaci nejvíce hodit. Může z něj být punkáč, rocker, hipík, hip hoper a podobně. Rayman bude zkrátka pořádně šílená a veselá jízda postavená tak, aby využila specifických možnosti každé platformy včetně Nintenda Wii. Nutno dodat, že byl Rayman Raving Rabbids oficiálně potvrzen jako Nintendo Wii launch titul.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama