red-steel-prvni-info-o-fps-od-ubisoftu-pro-revo
Novinka Red Steel - první info o FPS od Ubisoftu pro Revo

Red Steel - první info o FPS od Ubisoftu pro Revo

sleepless.

sleepless.

8. 4. 2006 09:08
Reklama

Před nedávnem se skrze sajtu Revolution Advanced dostala na web informace o údajně násilné first-person akci Katana od Ubisoftu pro konzoli Nintendo Revolution. Někdo to považoval za aprílový žertík a někdo si na základě této informace začal shánět informace o konzoli Revolution. Aktuální číslo magazínu Game Informer ukázalo, že se o žádný aprílový žertík nejedná. Je v něm totiž preview výše zmíněné FPS pro Revo od Ubisoftu. Jak se však ukázalo, tak se hra nebude jmenovat Katana, ale Red Steel.

Preview této hry potvrdilo už známé informace o tom, že půjde o násilnou FPS se spoustou střelných i sečných zbraní, s nimiž bude hráč přímo manipulovat prostřednictvím unikátního Revo ovladače. Hráč však s jeho pomocí nebude jenom mířit a střílet. Různými pohyby ruky s ovladačem směrem k obrazovce, nebo od ní, či natáčením Revo ovladače, bude hráč ovládat i nabíjení, styl střelby, držení zbraně (tradičně, na plocho – gangsta styl), krytí za objektem, přikrčení a podobně. Hra navíc údajně nabídne i podporu splitscreen a online multiplayeru.

Scany onoho preview z Game Informeru ukazují, že co se vizuální stránky Red Steel týče, tak hra rozhodně nebude nijak zaostávat za současnou špičkou a určitě nesvědčí o tom, že by měly hry pro Revo vypadat výrazně hůře než tituly pro PS3, či Xbox 360. Tedy alespoň zpočátku, než vývojáři začnou přeci jenom výkonnější HW PS3 a Xboxu 360 využívat trošku více než je tomu nyní, kdy jej zatěžují pouze minimálně pár efekty a texturami ve vyšším rozlišení. Scany vám zde samozřejmě, kromě obálky nového čísla Game Informer, nenabídnu. Najít je by však neměl být pro zájemce žádný problém, když jsem to zvládl i já.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama